Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le Jour d’Avant

Door Lien op 16.03.2014

Designer-lovers spits jullie oren, want deze modedocumentaires moet je gewoon hebben gezien! Franse topregisseur Loïc Prigent volgde alle it-designers tijdens de laatste 24 uur voor hun modeshow en noemde zijn werk toepasselijk "Le Jour d'Avant".

Stress alom, dat kon je je al bedenken, maar ook een exclusief kijkje achter de schermen en op de persoonlijkheden van ontwerpers als Jeremy Scott, Alber Elbaz, Proenza Schouler, Versace, en ga zo maar door.

Ze zijn niet meer recent, maar met een beetje geluk vind je de DVD-boxen nog in de bibliotheek, op Ebay of Amazon, of heb jij ze als true fashionista of fashionisto at heart gewoon nog in je kast liggen.

En oh ja, soms staan ze even (illegaal) op Youtube, maar zeg niet dat ik het je gezegd heb. Tijd voor een rewatch-marathoooon!

page loaded