Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Vitrine

Door Tiany op 16.03.2014

Voor wie houdt van leuke items die je niet in basic winkels vindt, is De Vitrine de perfecte plek om treasures te vinden. De Vitrine is een pop-up winkelcentrum dat 75 winkels, webwinkels, labels, ateliers en ontwerpers samenbrengt op 1 plaats. Je kan er alles vinden: verlichting, kleding, decoratie, geschenken, papierwaren, juwelen, stoffen enzovoort. You name it en je vindt het op De Vitrine

De Vitrine gaat 2 maal per jaar door, in het voorjaar en het najaar. Binnenkort is het al tijd voor de 9de editie. Get ready voor 2 dagen lang shoppingplezier op zaterdag 22 maart en zondag 23 maart. De markt zal plaatsvinden op een fantastische locatie in Brugge: La Brugeoise. Begin alvast te sparen, want er liggen een hoop leuke spulletjes op jou te wachten. Er staat ons nog 1 ding te doen en dat is De Vitrine in grote letters in onze agenda schrijven. Kijk zeker ook eens op de website voor meer informatie over het event. De Vitrine, here we come

Foto's © De Vitrine

page loaded