Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hermanos Inglesos is Back!

Door Koen op 15.03.2014

Hermanos Inglesos, een DJ-duo bestaande uit 2 Belgische broers, heeft de voorbije jaren al serieus gescoord in zowel nationale als internationale club music charts.

In 2010 brachten ze hun LP ‘The Wander Of You’ uit. De nummers weerklonken zelfs uit de speakers van very famous clublegendes Erol Alkan, Tiga en Fake Blood. Ze kregen ook residency in Culture Club, waardoor ze op after shows en parties mochten draaien van The Cure tot Sienna Miller en Caroline van Monaco. Wow

Het duo schakelt voor deze nieuwe release over naar meer melodieën. 1st waren de boys zeer beat-gericht, maar na een korte break van 2 jaar is daar dus verandering in gekomen. Deze old school dj’s willen je nights to remember bezorgen en niet zomaar speakers laten knallen. 

Eind mei komt hun EP ‘Hermanos Inglesos’ uit, waarvan het voorsmaakje deze nieuwe hit in wording is: The Fastlane. Deze pop sound wordt gesupport door de vocals van I Am Harlequin, een London-based electropop princess!

Nice to know: de outfits in de videoclip zijn ontworpen door Antwerp Fashion Academy studenten én de shoes zijn van het uber designer WeberHodelFeder. Niet alleen de muziek scoort dus fantastisch, ook fashionwise zijn de DJ's very up-to-date.

Check it out! Een stijlvolle blend van good music én fashion? Sounds like a hit!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded