Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to wear: sheer!

Door Loes op 14.03.2014

De winkelrekken hangen er vol mee en tijdens iedere catwalkshow spot je minstens 1 item. Sheer is everywhere! Doorkijkblouses, lange doorzichtige rokken, T-shirts met transparante stroken … Je kan het zo gek niet bedenken. En je kan het al raden, we love every single piece!

Maar hoe draag je nu sheer? Want euh, ik weet niet of je het door hebt maar … euh, ja, hoe zeg je dat … je kan er doorkijken, he? Daarom wat stylingtips om toch helemaal transparant voor de dag te komen zonder nipple slip avonturen als ons Britney.

A dress under a dress

Een volledig doorzichtige jurk is prachtig op het strand over je bloemetjesbikini maar hoe draag je deze gewoon op straat? Een mooi en simpel onderjurkje is je beste vriend vanaf nu. Kies voor een neutrale kleur, zo leidt hij niet af van je mooie doorzichtige jurk daarboven. Denk aan wit of nude bij lichte kleuren of het klassieke zwart bij dark colors.

Basics is all you need

Investeer in mooie neutrale basics als hele simpele T-shirtjes en topjes met spaghettibandjes. Let op dat ze mooi aansluiten, fijn materiaal en mooie dunne bandjes. Jouw doorkijkblouse zal je heel dankbaar zijn!

Layers, layers en ... layers

Ook met doorkijkstofjes geldt dezelfde eeuwenoude regel: layers doen het goed! Combineer verschillende materialen en texturen met elkaar voor een interessant resultaat. Zo speel je mooi met wat je toont en wat niet aan de buitenwereld. Peekaboo!

Skirts! 

Mooie, lange, doorzichtige rokken … Pretty! En jouw inner hippie krijgt er een serieuze boost van. Draag korte, elastische rokjes onder jouw exemplaar in opnieuw neutrale kleuren. Of ga je voor een strakke hotpants? Heel sexy en geeft meteen extra pit aan je outfit! Just do it.

Simpele lingerie

Heb jij geen problemen met enkel je BH te dragen onder je transparante blouse? You’re so right! Kies voor een mooie, simpele BH die niet te veel afleidt van je blouse. Sorry guys, maar alle sexy, kanten randjes en strikjes laten we dit keer achterwege. Zorg dat hij perfect past. Clean en simpel is de boodschap!

Het beste van 2 werelden

Vind je het toch wat te veel van het goede om enkel in je BH te paraderen onder een doorzichtige blouse? Je kan een BH ook combineren met een elastische band erover. Een tip voor meisjes met zware borsten of voor iedereen die niet graag te veel decolleté toont. Bij deze optie ga je voor de gulden middenweg: niet te sexy maar er is nog steeds veel huid zichtbaar onder die transparante stof. En hoe je het ook draait of keert, dat is nog steeds het mooist!

Show us some skin ladies want we kunnen de zomer al voelen. Heb jij nog tips? Laat ons gerust weten hoe jij je sheer dress draagt want hoe meer tips and tricks, hoe beter.

Foto's © Pinterest. 

page loaded