Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

One lucky winner is going to New York with KLM!

Door Bieke op 13.03.2014

Enkele weken geleden lanceerden we een wedstrijd om een KLM duoticket naar New York te winnen. Jullie zagen een reisje NY duidelijk zitten & namen massaal deel. Daar willen we jullie dan ook super hard voor bedanken. Thanks, thanks, thanks Belmodo lovers for spreading the love

Maar nu komt het, the moment you've all been waiting for. Wie is de winnaar?  Wie mag zijn/ haar koffersl beginnen pakken? Wie mag op zoek gaan naar New York hotspots? Wie mag er naar de Big Apple? *Tromgeroffel* And the winner is ...

Nele Lauryssen! PROFICIAT Nele. Jij mag shoppen op 5th  Avenue, bagels & pretzels smikkelen, billboards spotten op Time Square, hogere oorden zoeken op de Empire State, ... wij zijn alvast heeeeel jaloers. 

Trek je nu ook een pruillipje achter je computer omdat je geen reisje naar de Big Apple hebt gewonnen. No worries, want Belmodo heeft speciaal voor jullie een lijstje gemaakt met toplocaties in Europa. Keep smiling & start booking

Fly me to the Moon” zong Frank Sinatra, maar wij hoeven zelfs Europa niet te verlaten om de magic van ons continent te ontdekken. Spring en summer staan voor de deur en het is tijd om vliegtuigtickets te boeken! En het fantastische is: it’s all next door!

Kopenhagen - Denemarken

Het stukje Scandinavië dat nog het dichtst bij huis ligt: Kopenhagen, verkozen tot gelukkigste stad in the world! And we know why! Niet alleen is het de hometown van de kleine zeemeermin en designmerk HAY, het is bovendien dé place to be voor de lekkerste koffie van Europa, design, inspirerende streetstyle en échte Nordic cuisine.

Kijk bijvoorbeeld naar The Standard Restaurant en Jazz Club, met de allesbehalve standaard appelblauwzeegroene gevel. Ook Höst verbaast in zijn Nordic cuisine met al het lekkers uit de deep blue sea op het menu!

Volgens de locals én de visitors zijn Nørrebro en Vesterbro de leukste wijken in Kopenhagen voor shopping, chilling en pure pleasure! Om je dag mee te beginnen, haal je best je filterkoffietje bij Coffee Collective. Seriously, dit is de beste.

Boedapest - Hongarije

Ok, wij hebben Tomorrowland en Pukkelpop. Maar, tegen een festival op The Island of Freedom, 8 days long, zeg je toch geen nee? Fly to Budapest voor je de magie en hippie sfeer van Sziget festival opsnuift. Kamperen in tenten tussen de festival stages in met Lilly Allen en London Grammer op het programma? Must Do! Maar voor je neerstrandt op het eiland, moet je zeker de city vibe van Boedepest opsnuiven! 

In Memento Park kan je toerist spelen en naar mega statues van Stalin en Lenin kijken. Maar, ook shopping lovers komen aan hun trekken, want Boedapest heeft zo’n 6-tal grote winkelcentra, amazing toch? Voor je de muddy, bierovergoten festivaltent inkruipt en leeft van instant food, verblijf je in Boedepast best in het Lanchid 19 Design Hotel, really beautiful! En not to forget: try some local food! Bij Spiller Bistro Pub kom je terrecht in een typisch Hongaarse bar met een hipster tintje. City vibe in Boedapest en party hard on Sziget Island. The best of both worlds als je het ons vraagt!

Firenze - Italie

Over parties gesproken. Ken je Jersey Shore nog? Snookie en co vlogen ooit voor een party week naar Firenze in La bella Italia! Maar dit culturele pareltje is much more dan gym en tanning alleen! Florence, of Firenze, is the capital voor echte art connaisseurs. Michelangelo’s David én Boticelli’s Geboorte van Venus hangen hier in real life en zijn een super trekpleister voor art history lovers.

Maar, ook modern photography en Italian cuisine zijn hier bellissimo! Check For Gallery voor een staaltje ultramodern fotografisch werk en neem een hapje bij Golden View Openbar met echte Italiaanse bruschetta’s en pasta à la vongolès

Maar, you can't leave Florence without some outlet shopping! De luxury designer outlet bevindt zich op slechts een half uurtje van de cultural capital én is het mekka van je designer bargains! Shop 'till you drop maar dan to the next level! Bij The Mall kom je letterlijk in een outlet shoppingcenter terrecht. Firenze, ti amo!

Edinburgh - Schotland

Uitgesproken als ‘ed-n-bur-uh’ of ‘ed-n-bruh’ als je Brits bent. Het blijft confusing hoe je deze stadsnaam uitspreekt, maar over het enjoy-gehalte van de stad zijn wij wel te spreken! Tijdens de zomer tovert de Schotse historische trekpleister om in het mega open-air Fringe Festival, vol music, performance, street theatre en veel meer!

Door de week kan je dan weer terrecht bij de Stockbridge Market om van de lokale lekkernijen te proeven! De stad is superhistorisch, dus very liked by coffee & book lovers! Daarvoor kan je bij Artisan Roast terrecht, coffee sippin’ op z’n Schots!

Don’t forget to watch Trainspotting! Deze film geeft je een blik op de 80’s underground culture in Schotland, voor je denkt dat dit enkel een city of old bricks en ruïnes is! By the way, om even te ontsnappen aan de city life is een wandeling naar Cramond Island the right thing to do. Nature behind the corner!

Dus, haal vliegensvlug je vliegtickets in huis to go and see the world ... Je vindt je tickets gewoon op de KLM website!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded