Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

NIGHTSHOP zoekt creatief talent

Door Tiany op 12.03.2014

Galleries, designers en creative peeps, listen up! NIGHTSHOP Knokke is op zoek naar creative souls met een big heart for design, fashion en art! Sign-up met jouw idee om deel te nemen aan de Summer 2014 editie! Zorg met jouw work of art voor de ideale afsluiter van een sunny afternoon en luid de nacht in met kunst om de zonovergoten toerist te betoveren.

Delphine Bekaert en Jan Hoet Junior nemen naar trouwe gewoonte de spectaculaire villa in de Nellensstraat 134 over. In deze prinses der Belgische badsteden, kan je tijdens summertime gaan dansen in Kitsch Club, cocktails drinken op het mondaine strand en zonnestraaltjes opnemen. Maar, ook voor de art lovers is er opnieuw verkoeling en kunst te vinden.

NIGHTSHOP focust op de avond, wanneer je klaar bent met flaneren op de boulevard met je sorbet ijsje en het tijd wordt voor een cosy aperitief. Er zijn genoeg pop-up stores en trendy shops om je overdag mee te vermaken. Daarom is er ‘s avonds dit very arty en stylish platform waar je tussen 17:00 en 22:00 kan genieten van een little drink en bite en je dosis cultuur, in een heel relaxte atmosfeer.

Deze droomlocatie, voor iedereen met een liefde voor fashion, design en kunst, zoekt dus artistieke talenten. Be part of it en tover de villa om tot een gallery at night met ultieme summer vibe!

Inspired? Contacteer [email protected] / [email protected]!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded