Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het Silhouet van 2039

Door Koen op 10.03.2014

Do you love to design? Dan moet je nu even goed opletten. Het Modemuseum Hasselt heeft een leuke ontwerpwedstrijd waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Het museum viert zijn 25 jaar met een mooie expo Collectie 02(5) en een reeks van activiteiten waaronder de wedstrijd: Ontwerp het silhouet van de toekomst 2039

Bezorg jouw ontwerpschetsen uiterlijk op woensdag 30 April 2014 op het volgende adres: Ontwerpwedstrijd, Modemuseum Hasselt, Gasthuisstraat 11, 3500 Hasselt. Een jury selecteert 5 ontwerpen en maakt de namen van de 5 finalisten bekend op donderdag 15 Mei 2014. Deze 5 finalisten maken een prototype van hun ontwerp en leveren dit uiterlijk op maandag 1 September 2014 in. 

Vervolgens kiest een professionele jury de winnaar. Hij/zij ontvangt de prijs van de stad Hasselt, namelijk € 2500,-. JBC kent de publieksprijs toe ter waarde van € 500,- en er is ook nog de aanmoedigingsprijs Issa-Moda ter waarde van € 250,- . De 5 finalisten ontvangen ook nog eens een goed gevulde goodiebag

Droom je over de fashion in the future, zet het dan nu op papier en schrijf je in en maak kans op een fantastisch prijzenpakket. Voor meer informatie kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 011/23.96.21.

Hier vind je ook al het wedstrijdreglement en het Inschrijvingsformulier.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded