Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

50 years Antwerp Fashion at Isetan Tokyo

Door Koen op 10.03.2014

Tokyo’s grootste en meest invloedrijke department store Isetan heeft MoMu Antwerpen uitgenodigd een installatie te maken rond het 50-jarig bestaan van de Antwerpse Modeafdeling! And we are proud to be Belgian!

Voor de installatie werd een selectie van het materiaal, uit de Happy Birthday Dear Acadamie tentoonstelling, gebruikt en herwerkt om zo de unieke identiteit van de Modeafdeling te kunnen weergeven, dit met foto- en videomateriaal uit het archief.

De afstudeercollecties van de Antwerpse 6 en Martin Margiela, grafisch materiaal van ex-studenten en silhouetten van Japanse afgestudeerden, als Mikio Sakabe, Kanya Miki, Koji Arai en Yuima Nakazato worden tentoongesteld doorheen de Isetan store

De installatie is nog te bewonderen tot morgen, dinsdag 11 maart in de Isetan Shinjuku shop in Tokyo, maar voor wie geen private jet ter beschikking heeft ... neem eens een kijkje op de MoMu blog!

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded