Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Katy Perry’s nieuwe video "Dark Horse"

Door Koen op 07.03.2014

Katy Perry a.k.a. Katy-Patra lanceerde onlangs haar langverwachte music videoDark Horse”, de 3de single van haar Prism album en it’s quite the magical spectacle..

De video neemt plaats in “Memphis, Egypt a crazy long time ago” waar Katy haar plaats als blinged-out queen meer dan inneemt. Koningen reizen van ver af om haar liefde voor zich te winnen, tevergeefs.

In het slow jam nummer zien we Katy in een Cleopatra slash Marilyn Monroe look de Nijl afdrijven op een bedazzling bootje, Happy Birthday Mr. President?

De video is 1 grote fashion show - van de majestueuze jurken, de met edelsteen versierde headpieces tot de talrijke gouden avondjurken die een Oscar red carpet doen groen zien van jaloezie. Het aantal pruiken, als de met hiërogliefen beschilderde white wig, gebruikt tijdens de shoot is impressive to say the least!

De jurk, al eerder te zien in de teaser video, ontworpen door Nicolas Jebran is ronduit geweldig! De geometrische print body vloeit over in een sheer skirt en laat niets aan de verbeelding over. De bling-bling grill daarentegen ... een absolute no-go als je het mij vraagt.

De video is opnieuw een candy-colored pop spektakel, als eerder in haar California Gurls en is op elk vlak over the top.

Net als überfashionista Anna Dello Russo brengt Katy haar inner queen naar boven, dit met de nodige hoeveelheid golden glam

De final shot toont ons Perry als een wel zeer kleurrijke Icarus, feniks of gevleugeld paard? Want dear Katy, er is in de verste verte geen dark horse te bespeuren..

Enjoy de videoclip hier! Katy Perry - Dark Horse ft. Juicy J

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded