Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Word Vueling ambassadeur van België!

Door Koen op 04.03.2014

Luchvaartmaatschappij Vueling landde in 2004 op Belgische bodem maar organiseert voor het 1st een reclamecampagne in België. Daarvoor gaat het Spaanse low budget bedrijf op zoek naar 2 gezichten die La Belgique vertegenwoordigen als ambassadeurs.

Vanaf mei 2014 biedt Vueling nieuwe rechtsreekse lijnen aan vanaf Brussel met bestemmingen als Barcelona, Rome-Fiumicino, Lissabon, Valencia, Malaga, Alicante, Venetië, Porto, Santiago de Compostela, Mallorca en Ibizaaaaaa! Wij geraken alvast in die holiday sferen! 

Dus wil jij Vueling ambassadeur van België worden en kans maken op maar liefst 50 (vijf-tiiiiiig!!) vliegtickets naar 117 verschillende bestemmingen, schrijf je dan als de bliksem in en voor je het weet “Whoah! We're going to Ibiza, back to the Island! Whoah! We're gonna have a party, in The Mediterranean Sea Ioh Ioh, Oh We Oh..."

1 maand lang gaat Vueling op zoek naar dé 2 gezichten die België mogen vertegenwoordigen. Surf naar de Vueling website of ga naar de Facebookpagina, plaats jouw gezicht online en wie weet, you might just be the lucky winner! 

Buena suerte amigos!!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded