Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De nieuwe modebijbel

Door Michael op 02.03.2014

Van Armani tot Comme des Garçons en Vivienne Westwood. Bij Taschen vind je nu het A-Z van de grootste fashion designers in the world. Je kan dan wel van Vogue en fashion weeks houden, maar zonder een degelijke mode encyclopedie zullen je blogposts just 1 of the many zijn!

In deze limited edition nemen ze de masterpieces uit de modegeschiedenis onder de loep en krijg je fascinating biografieën van de meesters uit het modevak. Je leest er ook pittige details, als bijvoorbeeld dat van Elsa Schiaparelli, deze shocking life mode ontwerpster, publiceerde op haar 14de een erotische gedichtenbundel nadat ze op hongerstaking ging!

Maar je krijgt niet allen juicy stories te lezen. Het boek is een waar pleasure for the eye. Visueel scoort het zeer goed, want de foto’s zijn overtuigend mooi, kleurrijk en ongewoon. Een soort mini fashion bible die je moet hebben doorgelezen om te weten wie de royals zijn van het fashion empire!

En last but not least, tegenwoordig is het super easy om een e-book te downloaden. Maar better don’t als het over dit unieke boek gaat! Het is een limited edition die gehuld is in een origineel stofje naar keuze, ontworpen door 6 verschillende couturiers! Zo hoef je niet meteen je spaargeld neer te tellen voor een Missoni bag, maar kan je ondertussen al een boek in Missoni fabric kopen! Cheap, chic and cheerful.

Te koop bij Taschen Store Brussel.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded