Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wallpaper* meets Sofitel Luxury Hotels

Door Koen op 26.02.2014

Wanneer stijlmagazine Wallpaper* en Sofitel Luxury Hotels op de proppen kwamen met de exclusieve designwedstrijd omtrent MyBed werd een creatieve uitdaging op de wereld losgelaten. 

Funky designers, kunstenaars en studenten kregen de kans een volledige bedscenografie te ontwerpen, inclusief kussengevecht en fantasie. Overnight success werd in vraag gesteld en onderworpen aan de meest uitzinnige slaapkamerontwerpen. 

Op vrijdag 28 februari 2014 vindt in het Sofitel Arc de Triomphe te Parijs het bijzondere jury event plaats. Het winnende ontwerp en de finalisten worden daarbij beloond met een verblijf in 1 van Sofitels glamoureuze hotspots. En plus wordt het winnende werk als centerpiece tentoongesteld in de lobby van het ultrahippe Sofitel München Bayerpost, dit tijdens een feestelijke cocktail party met Europa’s design en architectuur elite! Foto’s en bijhorende enscenering worden in Wallpaper* magazine gepubliceerd.

De finalisten worden uitgedaagd de jury, bestaande uit Sofitel’s vertegenwoordigers, Wallpaper* creative director Sarah Douglas, kunstenaar-designer Hervé Van Der Straeten en interieur architect Nicolas Adnet, te betoveren met de ultieme guest experience

Wie er met de prestigieuze titel naar huis loopt, weten we dus snel genoeg!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded