Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Musketon celebrates 5th birthday with expo

Door Tiany op 26.02.2014

Herinner jij je ook de hype van de Angrybear sweaters last year? This must be Belmodo's believe it or not. Musketon bestaat al 5 jaar, hooray!


Foto © Musketon.

En om dat te vieren is er de allereerste Musketon Expo in Aloft Brussels Schuman. Het resultaat is een geweldige overzichtstentoonstelling met de belangrijkste illustraties van Musketon. 


Foto © Musketon.

Bert Dries, de creatieve harry achter de vlijmscherpe illustraties van Musketon, is al 5 jaar bff's met Adobe Illustrator en heeft maar liefst 35 000 nationale en internationale fans op Instagram. 


Foto © Musketon.

En niet alleen die fans, maar ook klanten als Amerikaans DJ en producer Steve Aoki en Gentse DJ Dr. Lektroluv willen niets liever dan een graphic design van Bert himself. De liefde voor elektronische muziek is heavy shizzle. Zo creëerde selfmade man Bert Dries artwork voor menig muziektalent. 

Too cool for school! Bert liet al snel de lessenaar achter zich en settelde zich vast achter zijn Macbook. De ene samenwerking na de andere leidde al snel tot wat extra werk intern.

Musketon kwam met eigen kleding waar zijn awesome illustraties memorabel op gedrukt werden. 

Voor de echte groupies, maar ook voor diegenen met maar 1 vraag: Musketon who? Bezoek zeker de lobby van het Aloft Schuman aan Place Jean Rey in Brussel and discover it! It's definitely worth it

Overige foto's © Belmodo.

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded