Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Catch up on your favourite tv-shows

Door Michael op 20.02.2014

We all know the frustrating feeling dat al die hot tv-series véél te traag op tv verschijnen in België. Pas na 1 jaar, in the best case, kunnen we eeeindelijk ook genieten van our favourite shows. Dat terwijl we via the world wide web al volop alle spoilers te weten zijn gekomen. Not so fun.

Good news Belmodo lovers, die dagen zijn voorgoed voorbij met de nieuwe tv-beleving van Rex en Rio. Bekijk wanneer en van waar je maar wil naar jouw series 1 week na de release in Amerika. Zit je op een trage trein? Kijk via draadloos internet op je smartphone of tablet. Kijken your housemates naar saaie programma’s? Bekijk op je eigen tv gewoon wat jij wil, zelfs tegelijkertijd.

Yesss, je hoort dat goed! Nu kan je in nog grotere cirkels Game of Thrones op je kalender aanduiden. Vanaf zondag 13 april is België gewoonweg mee via Rex en Rio. Release your inner Khaleesi en dompel je helemaal onder in de wereld van Westeros. Spring Winter is coming folks!

Catch up met Hannah en the gang in het gloednieuwe seizoen 3 van Girls. Weg met de onherkenbare glitter and glamour van andere tv-series. Maar very recognizable scenes van 4 meiden die hun weg zoeken in New York. Met alle drama en komische scènes van dien. Denk maar aan Hannah’s struggles, Shoshanna’s crazy hair, Marnie’s eeuwige zoektocht naar that perfect job en Jessa’s geniale oneliners.

Move over Jack Sparrow, er is een nieuwe piraten-clan op het oorlogspad. Nobody is coming to save you now! Black Sails is je gloednieuwe verslaving waarbij enkele piraten de controle over de Britse kolonie New Providence hebben overgenomen. How will the Brits solve that? Verwacht je aan spannende actie-scènes en lots of hot hunks. Jack Sparrow your time is over. Savvy?

Helemaal into de fashion van de ‘50s-‘60s? Dan is Mad Men waarschijnlijk jouw favo serie. Shht, we won’t tell dat je stiekem gewoon voor de mode kijkt. Maar het verhaal is zeker ook te smaken want Mad Men is ondertussen al aan hun 6de seizoen toe. En dat kan je vanaf nu bekijken!

Buiten deze hot series zijn er nog een heleboel others not to miss als Hello Ladies, Gettin On, Breaking Bad, Looking, Revenge, … En het zou geen compleet aanbod zijn zonder de nodige blockbusters. Herbekijk klassiekers als Jaws, Back to The Future, Lord of the Rings, … Maar ook nieuwere hits als Marina, The Broken Circle Breakdown, Life of Pi, Silver Linings Notebook, … En zo blijft het maar gaan. You know where to go wanneer je niet meer weet wat te kijken.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded