Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lena Dunham turns writer

Door Astrid op 17.02.2014

Ik weet niet hoe het bij jullie zit liefste Belmodo lovers, maar ik krijg maar geen genoeg van die Lena Dunham! Het 3de seizoen van Girls is een hit, haar Vogue cover was er knal op en alsof dat allemaal nog niet genoeg is, brengt de Amerikaanse actrice/producer/regisseur nu haar eigen boek uit!

Lena zelf liet ons vorige week via Instagram weten dat we haar boek dit najaar kunnen verwachten:

"It's official. Coming 10/7/14."

Ook al blijft het voorlopig dus nog even wachten op ‘Not that kind of girl’, ik zal zonder twijfel in de rij - digitaal dan welteverstaan - aanschuiven om mijn exemplaar te kopen. Met een subtitle als: ‘a young woman tells you what she's 'learned'', kunnen we ons hoogstwaarschijnlijk weer een overdosis grappige, quirky, sexy, ontroerende & natuurlijk ook grappige verhalen van miss Dunham verwachten.

Random House kocht de bundel essays al in 2012 voor een slordige $ 3,7 miljoen, so it must be good, niet?

Foto’s © Lena Dunham door Terry Richardson voor V Magazine.

page loaded