Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Emma Watson turns editor

Door Astrid op 01.02.2014

Dat de bloedmooie Emma Watson a smart cookie is, wisten we al langer. Dat de actrice een oog voor fashion heeft, moeten we jullie ook niet uitleggen. Remember that gorgeous Dior dress tijdens de Grammy’s? Miss Watson weet zelf wel wat ze waard is en kroop dan ook met veel plezier achter de schrijftafel voor het über coole Wonderland magazine.

Het resultaat is een februari/maart nummer tjokvol interviews met o.a. Pharrell, Lena Dunham, Lorde, haar Perks of Being a Wallflower co-star Ezra Miller en … the lovely J.K. Rowling!

Naast het meeschrijven en dirigeren van een deel van de inhoud, prijkt de actrice ook op 2 verschillende covers. Iedereen zou toch hetzelfde doen als hij of zij heel even op de stoel van de hoofdredactrice mocht kruipen? No shame in that!

De D&G cover met het kroontje vind ik persoonlijk nogal braafjes, maar the Prada one is een schot in de roos! Damn that girl always knows how to surprise us.

"Afro Prada Bruiser or Elf Alien Queen. Your pick" - Emma Watson via Twitter -

Het nummer verschijnt vrijdag 7 februari 2014 in Groot-Brittannië en een weekje later normaal bij ons. Deze Belmodo addict kan alvast niet wachten om het the lezen!

Foto’s © Wonderland.

page loaded