Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Discover Musestyle!

Door Tiany op 31.01.2014

Ladies, er is een nieuw mode-inspiratieplatform online! Ontdek snel Musestyle, een visueel curatorplatform geleid door style experts. Yours truly is 1 van die muzes. Dit platform zal de manier waarop je shopt revolutionair veranderen. Shop 1ste klasse fashion pieces die je op foto ziet gewoonweg online met enkele easy clicks.

Musestyle is in januari 2014 opgericht door Belgisch modeontwerpster Cathy Pill en de Franse online marketeer Sarah Levin Weinberg. De focus van het platform ligt on the market in de Benelux, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

Ontdek én shop als 1 van de 1ste alle trends die op dit moment door de it-girls on the street worden gedragen. De Muzes zijn fashion editors, bloggers, modellen en stylisten. Ze posten elk regelmatig foto’s van wat ze leuk vinden en vertellen je meteen waar je al die goodies kan shoppen. Sounds like fun right!

Denk aan Muzes als Béa Ercolini (ELLE, België), Zanita Morgan (Australië), Chiara Totire (Grazia IT, Italië), Natalie Kingham (UK) of Silvano Vangi (Luisaviaroma, Italië). En uiteraard ook mezelf! 

Dankzij deze samenwerking is Musestyle erin geslaagd om only the best of the best te brengen voor een echte 1st class visuele inhoud en samenwerkingen. Denk aan een 50-tal premium online stores als Farfetch, Mytheresa, Sephora, Galeries Lafayette, ICI Paris XL, Luisaviaroma, Matchesfashion, Urban Outfitters, ... Hierdoor krijg je een verzameling van meer dan 5000 topmerken die je gewoon instant en easy online kan shoppen. Yesss ladies, denk maar aan merken als Kenzo, J. Crew, Chloé en Isabel Marant allemaal in het handbereik van jouw muisklik.

De foto’s van de looks staan onder Muses of Trends en zijn elk een mini-etalage waarnaast voorgestelde producten te koop zijn. De Boutique is een gigantische catalogus waarin je alles kan groeperen op jouw specifieke zoekterm. Hurry up naar jouw nieuwe online shopbestemming Musestyle

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded