Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lena’s crazy model dance

Door Astrid op 27.01.2014

Lena Dunham looks freakin’ good in Vogue! Beetje maf maar gorgeous op haar eigen manier, nét zoals we haar graag hebben. Lees er alles over in het Belmodo artikel "Lena Dunham starring in Vogue".

Een beetje zot doen voor de camera zit obviously in haar bloed, maar voor een Vogue shoot was Lena precies toch nog niet helemaal klaar. Logisch, want als we 1 iets geleerd hebben van ANTM, dan is het wel dat model zijn/spelen hard werken is. In ‘Cover Girl’ verklapt Lena ons hoe ze zich heeft voorbereid op de shoot … op haar eigen manier natuurlijk!

Totally freaking out belt Lena niemand minder dan de fabulous Hamish Bowles die haar als een fairy godmother komt leren poseren. Een potje poses oefenen draait al snel uit in een hilarisch dansje op een geweldig nummer en bam a Youtube hit is born.

Move over ‘Single ladies’, wij hebben een nieuwe video gevonden om na te dansen at home in onze pyjama (never happened)!

Foto’s © MTV & Huffington Post. 

page loaded