Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: India Rose

Door Lien op 26.01.2014

She’s the queen of sporty chic en weet als geen ander plateau-Vans te combineren. Ze heeft nooit last van een bad hair day en kan van een simpele trainingsbroek een echt fashion statement maken. Who is this style princess, you ask? ...

Ze komt uit Engeland, is amper 20 jaar en heet India Rose. Echt waar, er staat "India Rose" op haar paspoort! Ze heeft dus niet alleen een unieke stijl, maar ook een heel erg unieke naam - en daar is ze zelf (terecht) fier op:

"My mum was given a really boring name and always promised to herself that her children would have names they were proud of. Quite thankful for that really, as I would have no idea what to call my blog otherwise." - dixit India op guestlist -


Sleutelwoorden voor India Rose's look? Monochroom, stoer, donker volumineus haar, cropped tops en gewaagd. En sportief ja, had ik al sportief gezegd?

I gotta say ... I'm really diggin' the Sporty Spice-look! Ik zou er nog bijna van naar de fitness beginnen gaan. Bijna zeg ik wel, want we moeten nu ook niet te zot beginnen doen ...


India toont je hoe je een witte, lederen rugzak moeiteloos met een crop top en zwarte Birkenstocks laat matchen. Een waar talent, als je 't mij vraagt!

Nog 1 van haar allergrootste specialiteiten zijn sneakers & ander stoer schoeisel. Ahhh wat zou ik toch zo graag eens in haar schoenenkast rommelen ... Over haar obsessie voor schoenen vertelt de Britse fashionista zelf het volgende:

"My favourite pair of shoes are my platform Supergas and my Whistles platform sandals. I really want the Isabel Marant Zora Platforms in black though. So so badly ... And a pair of Asics Gel Lytes. And the Jeffrey Campbell Homg platform sneakers. The list is pretty much endless." - aldus Miss Rose aan Planetivy -Het beste shoppingadvies dat ze je kan geven (echt, luister ernaar), is om te investeren in goeie basics. I'm living by what you said, guuuurl!

"To be honest I wear the same thing a lot of the time. So don't be afraid to splash out on basics. I spend a lot of money on T by Alexander Wang stuff but I wear it all the time. I never go out shopping before a night out to buy a dress or whatever. That's where people waste their money. They will probably wear that dress 2 or 3 times." - dixit India aan Planetivy -

Keep up the good work, Rosy. Ik ben fan voor het leven! En dan nu nog je eigen collectie, pretty please?

Check out the blog here!

page loaded