Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beyoncé and the Obamas

Door Kim op 24.01.2014

Het is geen geheim dat de Obama-familie fan is van Beyoncé, zo trad Queen B ook op tijdens de inauguration van Barack Obama in 2013 (remember het lip-synching drama?). Het hoeft dus niet te verbazen dat Mrs. Carter werd opgeroepen voor een klein privéconcert voor de 50ste verjaardag van Michelle Obama.

Telefoons waren strikt verboden tijdens de birthday happening, maar Beyoncé postte wel een aantal foto's van haar bezoekje aan het Witte Huis met dochtertje Blue Ivy.Moeder en dochter waren beide uitgedost in een party dress, en naar verluidt zong Queen B een 6-tal nummers op het feest (waaronder Single Ladies en Irreplaceable). Partay!


Foto's © Beyoncé.

page loaded