Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Downtown Amsterdam Fashion Week

Door Loes op 21.01.2014

Heb je geen kaartjes te pakken gekregen voor Amsterdam Fashion Week? Geen paniek, tijdens deze Nederlandse modeweken kan iedereen deelnemen. Gedurende 10 dagen is er een downtown programma vol toffe fashion events waar iedere modeliefhebber zonder problemen naartoe kan gaan.


© Amsterdam Fashion Week

Wat is er te doen?


© Amsterdam Fashion Week

Ben je een film addict? Vlieg dan snel vanavond nog naar het station en neem de (bijna rechtstreekse) intercity naar Amsterdam. Daar gaan vandaag de korte fashion films van de studenten van het Amsterdam Fashion Institute in première. Als oud Amfi student kan ik jullie op het hart drukken dat je hier wordt ondergedompeld in een bad van inspiratie!


© Maryme-Jimmypaul

Verder wordt er in de wandelgangen ook veel gesproken over het tableau vivant dat zal plaatsvinden in de Stadsschouwburg. Dit zal een samenwerking zijn tussen knotsgekke Nederlandse designer Maryme-Jimmypaul en een theatergezeldschap. Theater meets fashion, ik ben alvast heel curieus wat daar het resultaat van gaat zijn.


© Jutka & Riska

Ga je toch het liefste naar een catwalkshow? Dat kan! Jutka & Riska organiseren er eentje in Hutspot. We kennen de winkel vooral van hun mooie selectie vintage, maar hier tonen ze hun eigen collectie, nieuwe brands en het werk van vrienden. Extra leuk is dat je hier ook meteen spullen kan kopen bij de bijbehorende marktThe place to be dus voor ongeduldige fashionista's die niet kunnen wachten om te shoppen.


© Jutka & Riska 

Het downtown programma van Amsterdam Fashion Week loopt maar liefst 10 dagen. Zo zijn er nog verschillende lezingen, expo's en workshops. Check dus zeker het volledige programma op www.fashionweek.nl/en/downtown. Have fun peeps and see you in Amsterdam!

page loaded