Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Editorial loving: Ellie Goulding voor Marie Claire UK

Door Loes op 17.01.2014

Meestal ben ik geen fan van editorials met celebrities in de hoofdrol. Oh please, let models do what they do best. Maar de uitzondering bevestigt de regel en voor mijn girl crush Ellie Goulding wil ik al helemaal een uitzondering maken.

In het februari-nummer van Marie Claire UK schittert de zangeres op zowel de cover als een volledige editorial. Ze poseerde voor de lens van David Roemer en Jane Pickering was de fashion editor van dienst.

Er werd voor de volledige serie gekozen voor een mix van denim en leder, met uitzondering van 1 glamour dress. De styling was heel sober maar daarom zeker niet minder smashing.

Het resultaat? Een mix van stoer en sexy in iedere look. Hier en daar een beetje bloot. Ook voor het beauty gedeelte hebben ze gekozen voor diezelfde mix. Glamoureuze krullen die dan toch helemaal verwaaid en wild op de foto zijn gezet. Voor de rest hebben ze gekozen om deze beauty een natuurlijke look te geven en kiezen ze voor lichte make-up.

Zelf ook fan van leder en jeans? Get inspired en experimenteer erop los. Een gescheurde jeans met het perfecte lederen jasje? Het is nog steeds solden, dus het perfecte moment om deze ultieme basics te scoren voor een prikje.

Pictures: Marie Claire UK.

page loaded