Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fab Europe popt up in Antwerpen!

Door Koen op 16.01.2014

Shoppers, design, fashion en gadget lovers aller landen, verenigt u! 1 van onze favoriete webshops, Fab Europe komt naar België voor een exclusieve pop-up.

De webshop verkoopt alles gaande van kleding, accessoires, decoratie en kunst, maar dan met geweldige kortingen! Elk item is maar in een beperkte oplage verkrijgbaar, dus snel zijn is altijd de boodschap.

Om het ons nu nog makkelijker te maken om de leukste stuks te pakken te krijgen, brengt Fab nu 5000 items naar IDEALABS in Antwerpen. We kunnen alles shoppen met kortingen van -50% tot -80%. Ow yeah!!

Dat geeft ons nog maar eens een reden om naar Antwerpen af te zakken!

WAAR?
Idealabs
Lange Klarenstraat 19
2000 Antwerpen

WANNEER?
Zaterdag 25 januari 2013 t.e.m. zaterdag 15 februari 2013
Elke dag, behalve zondag, open van 09:00 tot 18:00

Wil je nog meer info over Fab? Check dan zeker eens hun website en blijf op de hoogte via hun Twitter-account en Facebookpagina. En Fab zou Fab niet zijn, moesten ze ons niet willen inspireren via hun eigen Pinterest ...

page loaded