Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Anais Mali

Door Kim op 13.01.2014

Haar volledige naam is Anais Mokngar Mali, en je hebt haar misschien al wel eens up and down the Victoria's Secret runway zien lopen - feit is dat dit model van Franse origine aan de top van de modellenwereld staat. Niemand die zich daarover hoeft te verbazen, look at those cheekbones! 22 jaar, 1m77 groot and currently rocking the fashion world.


Foto © Into The Gloss

Foto © Style.com

Foto via Valsotherblog

Anais maakte haar debuut in 2009, toen ze model was voor Gwen Stefani's L.A.M.B. collectie. Sindsdien heeft ze al opdrachten voor o.a. J. Crew, Marc Jacobs, Derek Lam en Vera Wang gedaan en is ze ook te zien in editorials van de Italiaanse, Franse en Amerikaanse Vogue, Harper's Bazaar en i-D. Voor up-to-date model news kan je haar volgen op Twitter.


Foto links © Victoria's Secret - Foto rechts © Vogue

page loaded