Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Roos Vandekerckhove Popt-up!

Door Tiany op 12.01.2014

Het merk Roos Vandekerckhove bestaat ondertussen al 5 jaar, haar playful designs zijn net kleine kunstwerkjes. Ze verraden lichtjes de achtergrond van deze Gentse ontwerpster. Roos is namelijk een grafisch ontwerpster van opleiding.Sterke kleuren, een lijnenspel aan prints en rijke, warme materialen als vilt, handgeweven fabrics, knitwear en leder. Dat is Roos Vandekerckhove in een notendop. Elk kledingstuk en accessoire voegt een sterk persoonlijke toets toe aan je look.

Achter elk item zit telkens een ander verhaal, voor de SS2014 collectie inspireert Roos zich op Le Rêve van schilder Rousseau.

…and there she was. After what seemed to have been a tiresome and everlasting quest, she suddenly found herself sprawled out on a sofa. There was an awkward sensation oozing through her body. Afloat, like a falcon hovering over the country, carried by a gentle wind. She was nude, but not embarrassed.

Je kan deze collectie met je eigen ogen ontdekken tijdens de pop-up in samenwerking met Showroom Design Concept van vrijdag 24 januari 2014 tot en met zaterdag 26 april 2014 in de Aalmoezenierstraat 8 in Antwerpen. Wil je dat graag ook feestelijk inzetten? Iedereen is welkom for a bite and a drink op vrijdag 24 januari om 17:00. Be there or be square.

WAT? Volledige collectie wordt in samenwerking met Showroom Design Concept geshowd.
WANNEER? Feestelijke opening vrijdag 24 januari om 17:00 en vanaf zaterdag 25 januari doorlopend tot zaterdag 26 april 2014.
WAAR? Aalmoezenierstraat 8 in Antwerpen.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded