Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Lottie Moss

Door Astrid op 10.01.2014

There’s a new face in town en wat voor 1'tje! Niemand minder dan Kate Mosslittle sister waagt zich nu officieel aan een modellencarrière.

In Introducing Lottie Moss konden jullie al lezen dat het jongere halfzusje van Kate Moss definitely 1 to watch was en nu is het eindelijk zo ver: Lottie Moss heeft een contract getekend bij Storm Model Management. Jip, hetzelfde bureau waar Moss senior in 1988 bij tekende!

We kregen Lottie voor het 1st te zien op de trouwfoto’s van Kate Moss & Jamie Hince als 1 van de vele - remember them - bruidsmeisjes. Hoewel de model scouts toen al stonden te drummen, wilde Lottie’s moeder haar nog even afschermen van het fashion wereldje. Ze was toen amper 13. Nu, 3 jaar later, there’s no stopping Lottie Moss.


© Lottie Moss Twitter

Via Twitter liet Lottie weten dat ze er helemaal klaar voor is. Nu nog afwachten wie haar als 1ste zal boeken, maar wij voorspellen alvast dat we dit jaar nog veel mogen verwachten van mini-Moss. 1 ding staat vast: she’s got some big shoes to fill! 

Foto's © Grazia.

page loaded