Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Clement Chabernaud

Door Kim op 08.01.2014

In de modellenwereld zijn het de dames die aan de top van de business staan, maar dat wil niet zeggen dat we de mannen mogen vergeten. Je kan de 1ste mannelijke Face Forward lezen in het Belmodo artikel Face Forward: Sean O'Pry, maar nu is het de beurt aan Fransman Clement Chabernaud.

Het blonde model liep zijn 1ste show op 16-jarige leeftijd voor niemand minder dan Dior Homme in Parijs en maakt sindsdien furore met z'n blauwe ogen en z'n opmerkelijke beenderstructuur. 


Foto's © Lacoste

Foto © Velvet Magazine.

Chabernaud werkte al voor tal van high fashion merken als Roberto Cavalli, Prada, Jil Sander, Trussardi, Kenzo en is model aan huis bij Lacoste. Daarnaast zie je de Fransman ook geregeld terug bij H&M campagnes of op de cover van L'Officiel Hommes. 1 ding is zeker: the fashion world adores Clement Chabernaud!


Foto © Trussardi.

Topfoto © Prada.

page loaded