Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nostalgie naar postkaartjes met Geaver

Door Michael op 01.01.2014

Go back to the old days waar er nog gewoon leuke postkaartjes verstuurd werden in plaats van de onpersoonlijke e-cards of nowadays. Geaver neemt je terug en laat je persoonlijke e-kaartjes maken met al je favoriete social media content.

Wil je dat supercool Youtube-filmpje delen van je laatste reis of je nieuwste Facebook profielfoto genomen door een professionele fotograaf delen maar je oma bezit enkel een e-mailadres? Geaver komt met de ideale oplossing: vertel je verhaal with a very personal e-card en stuur het op naar anyone in the world

Zit jou beste vriendin de tijd van haar leven te beleven in het buitenland en mis je nu haar verjaardag? Stuur haar een leuk kaartje met wat ze heeft gemist de afgelopen 3 maanden met media van Facebook, Instagram, Youtube of Spotify. Be creative en laat je volledig gaan! Wedden dat ze straks heimwee krijgt en snel huiswaarts zal keren?

Now how does it work? Log in via Facebook, creeër je eigen canvas en laat de artiest in je los. Voeg persoonlijke content toe via Facebook of Instagram en zet er nog een leuk youtube filmpje of een spotify soundtrack bij. Deel jouw mooie kaart met die speciale persoon. Voila, done! Nu wachten op een toffe reply.

Binnenkort kan je ook een gift voucher aan je kaart toevoegen, superfun om iemand een fijne verjaardag te wensen van veraf. Voor meer info check de Geaver website.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded