Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Classy like Justin thanks to Café Costume

Door Tiany op 31.12.2013

2013 was een topjaar voor our favorite pop star Justin Timberlake. Het was een tijdje stil rond hem, maar zijn comeback in de music business was het wachten meer dan waard. Met 2 albums in 1 jaar tijd maakte hij het dan ook allemaal dubbel en dik goed.

The 20/20 experience part 2 was exclusief voor te beluisteren in september bij Café Costume in Brussel. Belmodo wouldn’t be Belmodo als wij niet daar duotickets voor weg zouden gegeven hebben.


Belmodo bracht zelf ook verslag uit bij de pre-listening-session van onze golden boy Justin Timberlake. De aanwezigen konden een Instagram-foto uploaden van hun look en de beste ging aan de haal met een handmade kostuum en schoenen van Café Costume.


Toeval wil het dat 1 van onze winnaars ook de ultieme winnaar werd van de avond: Jonathan won de Instagram-battle en mocht deze mooie prijs in ontvangst nemen. Wij zijn nog altijd helemaal in de ban van zijn winnende Instagram foto. Ondertussen is zijn pak helemaal klaar en Belmodo legde het opmeten en de uiteindelijke outfit vast op de gevoelige plaat. Wat vind jij van het resultaatDoesn’t he look just as fine as Justin Timberlake himself?


© Jonathans Instagram.

"Het is een geweldig pak, maar ik ga het enkel dragen voor special occasions, want hierop mag niets gemorst worden!" - aldus Jonathan -

Foto's © Bram Laebens.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded