Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Girls, girls, girls!

Door Astrid op 28.12.2013

Hoera het 3de seizoen van Girls is nu écht niet meer veraf! Vanaf zondag 12 januari 2014 kunnen we weer wekelijks genieten van Hannah’s struggles, Marnie die op zoek is naar the perfect job, Jessa’s awesome oneliners en Shoshanna en haar crazy hairdos. En natuurlijk ook van the boys!

Na verschillende teasers krijgen we nu ook echte trailers te zien en het mag gezegd zijn: dit smaakt naar meer.

Adam is back in the picture, de girls gaan op reis en het ziet er naar uit dat Hannah eindelijk echt aan het schrijven geslagen is. Good for you gurl. Maar er is meer!

Niemand minder dan Jenna Lyons aka creatief directeur van J. Crew krijgt een gastrol. In de 2de trailer zien we dat ze de eer krijgt om de rol van Hannah’s bitchy boss te vertolken. Alsof we nog een extra reden nodig hadden om te kijken!

"It's really amazing that all 3 of you have accomplished so little in the 4 years since college - I mean, think about it, 4 years," - bemoedigende woorden van miss Showhanna -

Haal alvast een goeie fles rood in huis en stuur een e-vite uit naar al jouw favoriete girls want op zondag 12 januari - in België dus de maandag - zitten wij allemaal samen in de zetel! Can’t wait!!

page loaded