Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to Watch: Kitchenet

Door Bieke op 27.12.2013

Brand new zijn ze, Belgisch én nu al super goed bezig! Kitchenet, onze nieuwste blog to watch kon absoluut niet ontbreken in deze hot-list. “Inspiration for your daily food life that about sums it up.

The Kitchenet is het creatieve kindje van Louise De Brabandere en Hannes Vandenbroucke, die we ook kennen van Thursdaydinners, een originele blog waarop elke donderdagavond een etentje plaatsvindt, is het nu met goede vrienden, kennissen of total strangers. Ze willen gewoon een gezellig etentje. Punt. Foto’s © Luc Thys

Die kennis zetten ze gewoonweg voort op Kitchenet want fabulous food gaat over veel meer dan het eten zelf. From gathering recepies to ingredients, het keukengerief, de pretty plates, ... alles dat bijdraagt aan een geweldige eet-ervaring


Giet een snuifje ‘Product’ (tools voor in je keuken of op tafel), bij ‘Places’ (de leukste winkeladresjes, tofste restaurantjes met eerlijke gerechten). Meng beide goed en voeg er een theelepel ‘Food’ (1 ingrediënt in depth uitgelegd) aan toe. Strooi er ten slotte ‘Inspiratie’ (gebundelde verhalen van gepassioneerde vakmensen en tips over must-have books & magazines) overheen. Et voila, je hebt ‘Kitchenet’.

Kitchenet geef je tal van ideeën om je eetervaring extra speciaal te maken. Kortom het is het een all-round inspiratie blog voor alle foodie lovers onder ons. Aan tafel, met je laptop, en lezen maar! 

Foto’s © Kitchenet

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded