Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

After X-mas essentials

Door Loes op 27.12.2013

Ben jij bij de gelukkigen die nog lekker vakantie heeft en niet moet werken vandaag? Hooray! Al de rest, sorry maar dan moet je dit artikel misschien niet verder lezen. Het zou nogal frustrerend kunnen werken.

Vandaag is de dag dat alle feesten en vreetpartijen officieel over zijn. Nuja, toch op zijn minst tot oudejaarsavond. Je hebt dus eventjes de tijd om lekker niks te doen, te relaxen en eens flink uit te buiken op de zetel.

Met andere woorden: we nemen een warme douche, trekken deze after X-mas look aan en gaan niet meer de deur uit. Ohja, en als je wilt dat jouw overbuurvrouw je niet in je pyjama aantreft, moet je misschien voor de zekerheid toch maar de deur op slot doen …

1. Wie relaxen zegt, zegt in 1 adem onesie. De kerstdagen zijn misschien over maar we houden de gezellige kerstsfeer graag nog een beetje vast met een onesie zoals, deze Rudolph. Topshop - € 20,-.

2. Na het aanbrengen van tonnen make-up om op je allerbeste te verschijnen op de kerstbrunch bij je oma, is het hoogtijd om je huid weer helemaal te reinigen. Khiel's to the rescue! Khiel's - €18,- + €18,-.

3. Terwijl je op de zetel ligt te relaxen, wil je natuurlijk wel vermaakt worden. Dit boek van Alexa Chung houdt je op fashionable wijze de hele dag bezig. Urban Outfitters - € 25,-.

4. En bij deze dag hoort natuurlijk een overheerlijke Latte Machiatto met veel melkschuim en caramelsaus, in een fabulous beker die je divagedrag nog even onderstreept. Urban Outfitters - € 13,-.

5. Koffie drinken, een boekje lezen en natuurlijk je nagels even onder handen nemen. Deze kleur taupe van Hema onderstreept perfect the mood of the day. Hema - € 2,50.

6. Nu de kerstman je sok niet meer komt vullen, kan je ze eindelijk aandoen. Cosiness gegarandeerd! Topshop - € 13,-.

7. Als je jezelf eenmaal genesteld hebt onder dit dekentje is er geen ontkomen meer aan: vandaag doe ik lekker NIKS. Asos - €67,81.

Iedereen helemaal zzzzzz'en en ontspannen? Perfect. Dan zijn we alweer bijna klaar voor New Year's Eve. The party never stops

page loaded