Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to fashionably survive ... de blok!

Door Lien op 26.12.2013

Take a step back Miss Katniss Everdeen, want rond deze tijd van het jaar is er eigenlijk echt maar 1 die zichzelf ‘a true warrior’ kan en mag noemen. Wie, vraag je? Lijkt me duidelijk: de student, uiteraard. Want met de komst van de blok is de schijnbaar eindeloze speeltijd definitely over. Hashtag sadface!

Maar hoewel ons allereerste blokinstinct dan zegt dat de kleine wijzer op slons’o’clock staat, is er nog steeds geen reden tot totale paniek en mayhem: met onze shoptips sla jij je moeiteloos en fashionable door die examens. In your face, professors!

What to wear?

Dat we ons in de blok écht niet elke ochtend gaan bezighouden met wat we die dag zullen aantrekken, is volstrekt normaal. Maar dat je het liefst van al de hele dag in je pyjama wil zitten, betekent daarom nog niet dat die pyjama lelijk hoeft te zijn ...

En dus zochten wij voor jou de allermooiste loungewear uit, want de sleutelwoorden voor jouw blokoutfit zijn comfy & soft met een vleugje nonchalante chic.

1. Un peu d'courage van Filles à Papa (€ 78,-)? Komt eraan!

2. Kan me niet schelen hoe saai het mag klinken: een zachte onderbroek tijdens het studeren doet echt wonderen. Deze supersoft hiphugger shop je in alle kleuren en maten bij Victoria's Secret (vanaf $ 12,50).

3. Oeh spannend, deze Zara pants (€ 39,95) zijn joggingbroek in vooraanzicht, en regular jeans in achteraanzicht. Benieuwd naar hoe die staat ...

4. Dikke sokken zijn een must. Dat deze van New Look (€ 8,21) nog versierd zijn met pomponnetjes, maken ze alleen maar beter! Scoren bij Asos, nu!

5. De Acne Canada sjaal (€ 120,-) is superzacht en geeft jouw outfit de finishing touch. Ideaal ook voor wanneer jij 's morgensvroeg braaf achter je bureautje zit, te verlangen naar je warme donsdeken ...

6. Omdat het nog steeds winter is, brrrr, mag een coole sweater hier niet ontbreken. Je shopt de enige echte batwing-trui online bij Zoe Karssen (€ 100,-).

7. Easy breasy sneakers zijn heel erg hipster en gewoon ook zalig comfortabel. Deze Chuckies (€ 61,65) vind je online bij Asos.

8. What time is it? Tijd voor pauze, denk ik! Dit stoere horloge van Asos (€ 30,14) laat je meteen wegdromen van verre reizen en oh, die ene knappe piloot. Hallooootjes!

Stay alive, studerende Belmodo lovers. (En ook niet-studerende Belmodo lovers natuurlijk, spreekt voor zich dat we willen dat ook jullie blijven leven. Ha, extra punt voor lief zijn! Score.)

Foto's via Tumblr.

page loaded