Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Interview: Stylish met Astrid Bryan

Door Angelique op 22.12.2013

Astrid Bryan, L.A. sweetheart bekend uit Vlaamse Hollywoodvrouwen en later vooral door haar eigen realityshow Astrid in Wonderland, is an icon. Buiten haar humor valt ook haar fashion style op. Vele vrouwen kijken enorm naar haar op: hoe slaagt ze er toch in om op elke gelegenheid te stralen? Is het nu voor a fashion show of een relax dagje thuis.

Deze stylish bee zit zeker niet stil, is het nu kledij ontwerpen of een fashion event bijwonen, voor alles maakt deze babe graag even tijd. Nu komt Astrid met een nieuw boek: Stylish Astrid. Hierin geeft het style icon al haar modegeheimen prijs. Voor elke gelegenheid toont ze 3 looks en geeft ze tips hoe je die zelf kan creëeren. Zodat je zeker vol zelfvertrouwen voor de dag komt.

De lancering van het boek ging gepaard met een heuse signeersessie en meet & greet van Astrid met haar fans in de Zeb Fashion store in Asse. Je herinnert je vast wel haar collectie voor ZebComfy kledij, loungewear, veel zwart maar ook enorm veel glamour. Wat dacht je van een out of control glimmend shortje? Belmodo was bij de lancering present om de Hollywood lady live te bewonderen. We stelden haar ook enkele vragen over haar nieuwste boek, her personal style and the future

Wat mogen we verwachten van het boek 'Stylish Astrid'?

"Het boek gaat voornamelijk over ‘what to wear’ en hoe je comfortabel te voelen in je outfit en dat je niet altijd hoeft te twijfelen als je voor de kleerkast staat. Het gaat ook vooral over beauty, hoe je jouw haar kan stylen, maar niet te complex allemaal. De total look gewoon, the total package. Het is erg belangrijk om een juiste make-up en haarstijl te hebben. Er staan bijvoorbeeld tips in over hoe je je haar gezond kan houden zodat je niet alle dagen naar de kapper hoeft te gaan."

Wat was je ervaring met het boek? Hoe is dat allemaal verlopen?

"Het boek heb ik helemaal in L.A. gemaakt, nog niet zo lang geleden. Het was echt een hele leuke ervaring om te doen: fotoshoots en al de stylings, aangevuld met nog foto’s van mijne tv-show. Hoe je het moet aandoen, waarom ik het aandoe, dat is eigenlijk heel makkelijk tot nen boek gekomen. We zijn er een paar maanden mee bezig geweest. Het is nooit echt een droom geweest om een boek te maken maar echt waar ik ben er fier op. Nen boek over beauty en fashion vind ik echt wel heel tof om te hebben. Ik ben met mode opgegroeid als model en heb met de beste stylisten in de wereld samengewerkt. Ik heb daaruit heel veel geleerd. Het is a full-time hobby ondertussen."

Waarom is het zo belangrijk om de juiste outfit te dragen volgens jou?

"Het belangrijkste is dat je je goed voelt. Be comfortabel, dan heb je al den perfect outfit aan. In het boek wordt dat heel duidelijk en kan iedereen zich ook kleden zoals ik dat doe en de juiste outfit dragen op het juiste moment. Van een rock-concert of the red carpet tot op het vliegtuig, overal eigenlijk."

Niet alle meisjes hebben een even groot budget, zijn er ook tips om met een low-budget er even goed uit te zien?

"Ja natuurlijk, je kan ook leuke outfits in een bigger department store vinden. Het hoeft niet altijd een heel duur merk zijn."

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?

"Mijn stijl is toch wel wat girly rock ‘n roll. Ook in mijn kledinglijn bij Zeb komt dat terug. Als je iets creëert moet je er ook zelf 100% achter staan. Bijvoorbeeld: Een leuk hemd met zo carrokes en een beetje roze erin ... het zorgt ervoor dat het toch wel vrouwelijk blijft, leuke T-shirts met toffe opschriften. Ik draag ook veel zwart omdat het makkelijk te combineren is. Op die manier ben je toch ook altijd een beetje opgekleed. Qua shoes draag ik graag very high heels, Louboutins of course, of een sneaker of motorcycle boot als het al wat meer casual mag."

En wat draag je met oudejaarsavond dit jaar?

"Sowieso iets met lots of glitter, een kleedje dat vind ik altijd wel fijn. En waarschijnlijk wel opgestoken haar, zodat het niet in de weg zit."

Waar kunnen we ‘Astrid’ nog verwachten in 2014?

"Goh, qua mode heb ik het momenteel heel druk met de collecties bij ZEB. Maar jullie kunnen zeker mij nog terug zien op den televisie. Er komt een vervolg op Astrid in Wonderland maar een gloednieuw concept onder een andere naam. We beginnen met filmen heel binnenkort. Er komt ook nog een nieuw boek maar meer goank nu ni zeggen. Het is alvast niets met mode of beauty."

Wij zijn alvast benieuwd!

Verwacht je in het boek ‘Stylish Astrid’ aan how-to’s voor make-up en haar, stylingtips en ook uitleg over basics. Het is vanaf nu verkrijgbaar in de boekenwinkel voor € 22,50. Voor meer info: Borgerhoff & LamberigtsBe Astrid, Be Amazing, Be Yourself.

Foto's © Maya Bogaert.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded