Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Carolines Mode

Door Lien op 19.12.2013

Lieve Belmodo lovers, it's time for you to meet ... Caroline Blomst, de Scandinavische schone achter de blog Carolines Mode. Signature long bob? Check. Céline tas én matching slip-ons? Check. Nieuw minimalistisch stijlicoon? Euh ... double check!

Ben je klaar voor een overdosis stijlvolle mantels, very expensive handbags, lots of skinnyminnie jeans & tonnen nonchalant chique looks? Goed zo, want hier komen ze al in volle vaart ... Let's go!


Caroline's ultieme style secret? Designer, designer, designer. Echt hoor, haar kleerkast lijkt verdacht veel op mijn ellenlange Net-a-Porter wishlist ... Ze heeft letterlijk alle designeritems waar ook jij vast stiekem van droomt.

Denk daarbij aan lederen jasjes van Balenciaga, truien van Isabel Marant, tassen van Givenchy, sold out sneakers van Céline & Valentino, en ga zo maar (eeuwig) door.

And as if that just wasn't enough, she tops it all off met haar eigen kledinglijn. Euh ... sorry, even sprakeloos. En jaloers, heel jaloers. Ja, vooral dat.


Wil jij ook zo graag een dagje in haar kleerkast zitten? Luister dan very carefully, want je kan haar 'afdankertjes' online shoppen. Ge-wel-dig nieuws, toch? Zeker wanneer je er even bij stilstaat hoeveel items ze heeft die elders letterlijk allemaal uitverkocht zijn.

Halloooooooooooooooo Chanel espadrilles (heb je maat 40 en is babyblauw jouw lievelingskleur? Snel! Thank me later). En Balenciaga tassen. En hypercoole Isabel Marant tees. Ahh nieuw lievelings-online-shop-adresje!


En en en, ben jij ook zo'n fan van Caroline's stijl? I know I am ...

page loaded