Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

X-mas Shopping at Smets

Door Tiany op 18.12.2013

Smets Premium store, hét shopping-walhalla bij uitstek in Brussel voor prachtige designer items als die van Givenchy, Kenzo, Stella McCartney, Isabel Marant, Jimmy Choo & many more heeft een groot deel van de winkel speciaal omgetoverd in winter wonderland.

Dompel je onder in a dark & mysterious designerbos waar je niet meer buiten wil vooraleer je je credit card geplunderd hebt. Want geef toe, zo’n Proenza Shouler handtas is a must-have voor iedere fashionista. Don’t worry, we won’t tell anyone. Zoek je eigenlijk eerder een cadeautje voor iemand anders? Ook daar biedt Smets an answer op. Speciaal voor de kerstperiode kan je allerlei juwelen, gadgets & meer komen shoppen. 

Ontdek o.a. Native Union, Illy, Cinabre, Parrot, See Concept, Baobab, JYB Cosmetics, Leblon Delienne, Kian Caviar, Swatch, ...

Super leuk is de PopUp Paris Diamond Perfumed Candle, in elke 50ste kaars kan de lucky person een echte diamand vinden! The Impossible Project lanceert hun 1ste toestel om digitale foto’s om te zetten in analoge instant foto’s: The Impossible Instant Lab. Leuk idee voor alle gadgetliefhebbers


Beats by Dr Dre brengt high quality headphones, oortjes en speakers. De speakers verbinden over bluetooth met je gsm en spelen meteen je favo tunes af. BE by Magali Pinchasi brengt leuke en originele juweeltjes om instant je look op te vrolijken. De accessoires zijn betaalbaar en divers. Kies zelf je kleurtjes en model, alles is met de hand gemaakt.

Dus als je nog kerstcadeautjes zoekt, you know where to go! Smets Premium Store, Leuvensesteenweg 650, 1030 Brussel. 

Foto's © Maya Bogaert.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded