Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Minimalistische X-mas bling

Door Loes op 17.12.2013


© Sternum

Bling bling – Tsjing tsjing! It’s (almost) Christmas time! Dé tijd van het jaar om je eens extra uit te sloven. Nieuwe party dress? Check! Haarinspiratie? Check! Make-up look? Check! Nu nog de nodige accessoires om je look mee af te stylen! Juwelen gevraagd aan kassa 4.

Dit alles wil trouwens niet zeggen dat we er zelf bij moeten lopen als een kerstboom. Overdaad schaadt dus laat de toeters en bellen maar aan de denneboom over. Ben je een minimalistisch type dat verslingerd is aan COS en Filippa K? Less is more telt zeker ook voor de feestdagen. Hier een mooie verzameling minimalistische juwelen die jouw feestoutfit een subtiele boost geven. Of nog wat extra inspiratie voor je persoonlijke Christmas wishlist, uiteraard!

1. Het is geen geheim meer dat ik fan ben van het merk The Boyscouts. Deze juwelen zijn minimalistisch maar vallen toch op in hun eenvoud. Oh, én ze hebben een roségoude afwerking. And scooooore! The Boyscouts - €130,-.

2. Een roségoud armbandje met de naam 'Candy'? Volgens mij staat mijn naam te flikkeren in grote neonletters boven dit exemplaar. Martine Viergever - € 80,-.

3. COS is onze vast stek als het aankomt op betaalbare en minimalistische fashion maar ook accessoires hebben ze in overvloed. Een ring die met een beetje (nou ja ok, heel veel) verbeelding op een kerstster lijkt. Perfect much? COS - € 15,-.

4. Heb je een feestjurk met een v-hals gekocht? Très chique maar dan moet, moet, moet je absoluut deze ketting van Sternum erbij dragen. Een statement necklace die je jurk nog meer zal doen schitteren. Sternum - € 29,95.

5. Heb je een suikeroom op overschot die nog niet weet wat hij je voor Kerst moet geven? Een ring van Maison Martin Margiela misschien? Gewoon, omdat hij zo mooi is. Maison Martin Margiela via Net-a-porter - $ 440,-.

6. Martine Viergever maakt minimalistische juwelen die verwijzen naar de schoonheid van alledaagse dingen. Een haarspeldje in rosé-goud? Yes please! Martine Viergever - € 125,-.

7. Ben je het eeuwige zilver en goud ook beu? So am I. Deze ringenset uit mat zwart zijn dan ook het perfecte alternatief. The Boyscouts via Baronnes O. - €  80,-.

8. Een ring gemaakt uit perfecte kleine kubussen. Misschien eens wat anders dan een kanjer van een diamant als verlovingsring? Gild Atelier - € 510,-.

9. Een blue bird grey necklace, chique en toch casual. Te verkrijgen bij Sorbet Seams, niet geheel toevallig mijn favoriete Belgische webshop van het moment. Zoek je nog een cadeautje voor je beste vriendin (of jezelf, let’s be honest). This is the place to be. Blue Bird via Sorbetseams - € 24,99.

Zo, nu is iedereen klaar om te smikkelen van kalkoen en héél veel pakjes open te maken bij de kerstboom? Jingle bells, jingle bells op de achtergrond, Rudolf het rendier in de tuin en knuffelen met your loved ones. Merry Christmas peeps

page loaded