Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A cup of tea met Pieter Loridon?

Door Michael op 15.12.2013

Het is al lang dik passé dat we denken aan oude dametjes als we tea time horen! Daar is Pieter Loridon het levende bewijs van, want hij heeft onlangs zijn nieuwe webshop "Café Couture" geopend.

En hij heeft een missie zo zegt hij zelf:

"Ik wil namelijk de Belg overtuigen om te genieten van thee, hetzelfde zoals wij het doen met een lekker glaasje wijn! Zo kennen wij Belgen ook nog geen echte theecultuur terwijl deze al maar liefst 5000 jaar oud is, in vele landen is thee een populaire drank naast water.. Trendy tea bars vinden we wereldwijd of restaurants die een aparte theekaart voorleggen, alleen ons kleine landje België nog niet."

Maar Loridon doet dit niet alleen, zo hebben Wout Bru in zijn pop-up restaurant LO en Verso Café gelegen in Antwerpen deze thee's op de kaart.

Om het maximum uit zijn thee te halen, schakelde Loridon voor zijn horecazaken de echte experts in om kwalitatieve theemélanges samen te stellen. Die kopjes vielen zo in de smaak dat er al snel vraag was bij het grote publiek! En zo geschiede ...

Met Café Couture wil Loridon kwalitatieve thee verkopen, maar de looks zijn ook zeker niet onbelangrijk! Een luchtdicht metalen blik die er goed uitzien en ze zijn bovendien erg handig, want het is de ideale manier om thee te bewaren. Je zit namelijk niet meer verveeld met die vervuilde pads of omhulses. Is je thee op? Kan je ze makkelijk bijvullen. Easy as that!

Café Couture biedt maar liefst 39 soorten thee's aan met topingrediënten en de beste theemélanges. Een pure verwennerij voor onze smaakpapillen dus!

Nooo time to waste, vul je basket online dus al maar lekker vol met deze yummie thee!

page loaded