Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coca-Cola Christmas Store

Door Michael op 13.12.2013

Ieder jaar is het weer very impatiently waiting op die spectaculaire Coca-Cola Christmas filmpjes die op tv verschijnen. Pas wanneer die Cola-Trucks de steden verlichten is het pas echt Christmas. Vorige week lanceerde Coca-Cola officieel zijn Christmas Store in the heart of Brussels aan het Centraal station. De gevel van hotel Le Meridien vormde het decor van funny, original en very moving kerstboodwensen voor het oog van honderden voorbijgangers.

Het was een geslaagde introductie voor de Coca-Cola kerstcampagne en dat is niet alles ... The next 2 weeks kan je zelf nog Santaclaus spelen en 1 van de 10 000 Limited Edition Christmas Bottles te pakken krijgen. Deze exclusieve flesjes komen met een feestelijke verassing. Ze zijn niet te koop in de winkels dus snel naar de Christmas Store gaan is de boodschap!

With their newest Christmas campaign wil Coca-Cola ook de wereld een stukje mooier maken. Vandaar het idee om je personal 'thank-you' message op grote schaal te delen met de wereld. Dat dus op de gevel van hotel Le Meridien, van een originele kerstkaart gesproken. Christmas is all about being together with friends and family after all. En een leuke dank u is altijd zeer gewaardeerd.


The offical opening van de Coca-Cola Christmas Store werd feestelijk ingezet met Santa's Little Helpers, feestelijke hapjes en of course lots of Coke. Dat allemaal in aanwezigheid van vele voorbijgangers en BV's als Ian Thomas, Stan van Samang, Ann van Elsen en of course Belmodo

Bezoek de Coca-Cola Christmas Store nog op zaterdag 14 en 21 december van 16:30 tot 21:00 of op dinsdag 24 december van 11:00 tot 17:00. The store bevindt zich op het Europakruispunt aan het Centraal Station in Brussel.

Foto's © Maarten De Bouw.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded