Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Online X-mas shopping!

Door Koen op 10.12.2013

Het is weer die tijd van het jaar! De sneeuw valt sporadisch uit de lucht, de jassen worden dikker, de sjaals wolliger ... Dat betekent maar 1 ding: Christmas! Voor wie nog geen cadeautjes in huis gehaald heeft, of nog snel een nieuw kleedje voor de feesten nodig heeft, Belmodo to the rescue!

Het is niet altijd even aangenaam shoppen tijdens de eindejaarsperiode. In de winkelstraten kan je over de koppen lopen en de stores puilen uit van het volk ... Gelukkig zijn er heel wat online alternatieven en voor je het weet staat de postbode met jouw pakketje voor de deur. Hoppa, start shopping, ladies!

River Island

Naast de River Island shop op de Meir in Antwerpen kan je het merk ook online shoppen. Je vindt er de perfecte outfit voor bij la mama aan de kersttafel te zitten of om op oudejaarsavond volledig wild te gaan op de dansvloer. Heb je al miljoenen uitgegeven aan je favoriete kleedje en zoek je nu betaalbare cadeautjes voor de family? Gelukkig heeft River Island ook een geweldig aanbod aan juwelen, sjaals, handschoenen, clutches, ... Je kan uren snuisteren door de online shop voor dat ene cadeau dat jou onvergetelijk zal maken bij de schoonmoeder! And in a good way!

Asos

Ook 1 van onze favoriete online shops kan niet in dit lijstje ontbreken. Bij Asos vind je kledij voor elk budget. Je shopt er merken als Ganni, Love Moschino en Michael Kors, maar de stuks van Asos' huismerk zelf zijn way cheaper en also hot hot hot! Kijk eens naar de mannenafdeling, want ook voor de boyfriend zitten er leuke cadeautjes bij als manchetknopen, handschoenen, mutsen of een leuk vlinderdasje ...

Extra good news trouwens, want momenteel is er tot 30% korting op een gigantische collectie party stuks!

Diamanti per tutti

Betaalbare juwelen mét Diamanten? yes please! Diamanti per tutti heeft ook een online shop waar je cadeautjes kan vinden voor je zus, voor je BFF of zelfs voor je oma! Of je kan je natuurlijk helemaal laten gaan voor jezelf natuurlijk wink

De levering is gratis en als je niet tevreden bent, stuur je het gewoon terug en je krijgt je geld onmiddelijk terug! Whooptie dooLet's try some stuff out!

Topshop

We all love Topshop! In afwachting van een winkel in ons Belgenlandje, doen we het nog even met de online store. Je shopt er zowaar alles, van de nieuwste kleedjes, over schoenen en tassen tot make-up! Neem ook eens een kijkje bij hun koopjesafdeling, want misschien kan je daar nog wel de deal van het jaar doen. Moest je je winkelmandje volledig volladen en meer dan € 75,- spenderen, vallen je verzendingskosten weg!

Fab

Dé plek om koopjes te doen, is online shop Fab! Alle stuks zijn in een gelimiteerde opgave te verkrijgen met superkortingen! Je vindt er leuke hebbedingetjes voor in je keuken of woonkamer, lampen en zelfs design furniture. Maar niet alleen je huis ziet er ab fab uit, ook jijzelf kan je volledig opkleden met deze online store. En het leuke is, je leert nieuwe merken kennen. Zo kan jij met het origineelste cadeau afkomen, dat niemand anders zal hebben!

En jij? Waar ga jij online shoppen deze Kerst? Let us know en deel al jouw secrets online!

page loaded