Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-visit: moss. pop-up shop

Door Astrid op 09.12.2013

We love it when young designers meet up and join forces! Zeker als we er niet ver voor moeten lopen. Als we dan nog eens horen dat er ook taart is, jah… Mark my words, als het dit weekend opvallen druk is op het Falconplein dan komt door de pop-up shop moss.

Annelies Verschaeren wilde initieel alleen moss. uit de grond stampen, maar waarom iets alleen doen als het ook met vrienden kan. Met Esther van Schuylenbergh (school buddy) en Mayken Craenen (creative buddy) in haar team moest dit pop-up verhaal wel een hit worden.

Het team van designers werd aangevuld met ontwerpers/verzamelaars die qua esthetiek en feel bij de 3 organisatoren pasten. Het resultaat? Een leuke mix van jonge, dynamische mensen die eigenlijk gewoon allemaal mooie dingen willen maken. Want begrijp me niet verkeerd, je vindt hier veel meer dan mode alleen. Kledij, accessoires, papierwaren, meubels en gewoon ook veel coole hebbedingetjes, bij moss. vind je alles onder een dak. Perfect timing voor onze Christmas shopping spree!

En ja, er is inderdaad ook taart. Naast shoppen kan je hier ook iets kleins eten of drinken. Gewoon, omdat dat gezellig is. Elke dag is er koffie, taart en gebak, donderdag is er een feestelijke opening en zondag een cosy ontbijt.

Alles weten over wie, wat, waar, wanneer? Neem dan een kijkje op de blog van moss.

Je vind de gezellige pop-up shop moss. van donderdag 12 december 2013 t.e.m. zondag 15 december 2013 op het Falconplein 45 in Antwerpen. Maybe we’ll see u guys there!

page loaded