Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The return of Chanel

Door Koen op 08.12.2013

Karl has done it again! Is het nu ontwerpen, kunst maken of een film regisseren, deze man doet het allemaal. Next up: een nieuwe film imagined, written and directed door nobody less than himself

We konden al in meerdere films Coco Chanel’s leven bewonderen. Just think about 'Coco avant Chanel', 'Coco Chanel & Igor Stravinsky', het 'Inside Chanel Project' en of course de kortfilmOnce Upon a Time’ waarin Karl je meeneemt naar de begindagen van Gabrielle in Deauville. 

Deze film ‘The Return’ traceert Coco’s stappen als ze haar couturehuis opnieuw opent in 1954 na een 15-jarige afwezigheid, op een indrukwekkende leeftijd van 70+. It will premiere op dinsdag 10 december net voor de Paris-Dalls 2013/14 Métiers d’art Show in Dallas Fair Park. Tegelijkertijd zal de film ook live gaan op www.chanel.com om 09:30, Belgische tijd.

Karl wouldn’t be Karl als de locatie van de screening en show niet legendarisch zou zijn. Het Dallas Fair Park is een historische exhibitielocatie met art deco architectuur in the heart of the city.

Het decor van ‘The Return’ mag er ook best zijn. Dans les banlieues de Paris maakte Karl het historische decor van Coco’s salon en atelier on the Rue Chambron na. De cast is net als in ‘Once Upon a Time’ een resem aan celebrities. Amerikaanse actrice Geraldine Chaplin vertolkt de rol van Gabrielle Chanel. Rupert Everett, Anna Mouglalis, Lady Amanda Harlech, Arielle Dombasle, Kati Nescher, Vincent Darré en Sam Mcknight vervolledigen de cast. 

We’re super curious to see what Karl has up his fahionable sleeves. Geniet alvast mee van de preview hier op Belmodo! En volg #chaneldallas op social media voor the latest news.

Foto’s © Olivier Saillant

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded