Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Knallende feesteditie voor Jong Bloed 10

Door Koen op 06.12.2013

Shoppers alert! Christmas lovers get ready! Want het is weer tijd voor Jong Bloed. Dus listen up!

10 jaar geleden startte de familie Leenknegt met Jong Bloed. Ondertussen is het event al aan zijn 10de editie toe. De familie Leenknegt is eigenlijk een glaskunstenaarsfamilie. Om hun dochter Elisabeth Leenknegt te helpen als beginnend glaskunstenares besloten ze om een steunproject op te starten. Oh ja, Elisabeth Leenknegt ken je allicht wel van het juwelenmerk Elisa Lee!

Het gezin liet daarom niet alleen dochterlief maar ook andere jonge creatievelingen hun werk tentoonstellen in hun woonkamer. Ondertussen is het event na een paar jaar uitgegroeid tot een grote designexpo, een inspirerende trekpleister voor design lovers. Zo willen ze creatieve ambacht van jonge Belgische artiesten in the picture plaatsen.

Met deze knallende feesteditie willen ze elke bezoeker omverblazen met de leukste goodies en de beste X-mass presents. Elisabeth zelf tekent natuurlijk opnieuw present! Check gerust de Elisa Lee website voor een overzicht van haar collectie.


 

De andere geselecteerden brengen allerlei dingen van juwelen tot leuke design items voor in de woonkamer.

Google dus zeker deze designers even dan ben je prepared om je slag te slaan! Check dus o.a. Roos Vandekerckhove, Jan Leenknegt, Fou de Feu en Studio Woot Woot en Studio Arbor.

 

Maak je alvast klaar voor het perfecte moment om al jouw kerstaankopen te doen. Of scoor gewoon een leuke goodie voor jezelf! Unique present under the Christmas tree? CHECK!

INFO

WAAR?
De oude Zeepfrabriek
Fostierlaan 10
9600 Ronse

Wanneer?
zaterdag 14 december 2013 - van 11:00 tot 18:00
zondag 15 december 2013 -  van 11:00 tot 18:00

Facebookpagina Jong Bloed

See you there?!

page loaded