Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spanish Moss: webshop voor online hippies

Door Loes op 03.12.2013

Winter? Behhhhh. Begrijp me niet verkeerd. I absolutely love Kerstmis, sinterklaas, Nieuwjaar (nu ja eigenlijk alleen Oudejaarsavond) en alle andere momenten in December waar ik schaamteloos heel veel cava en hapjes naar binnen mag werken. Who doesn’t? Maar mijn inner hippie verlangt naar de zomer. Zonnestralen, bloemenjurken en boho chique? That’s what I’m talking about!

Om ervoor te zorgen dat mijn innerlijke bohemien niet in een winteslaap zakt, neus ik op Spanish Moss. Dit is een online vintage boetiek met allemaal mooie boho kleding waar ik alvast helemaal hebberig van wordt. Franjes, bloemen en grote juwelen. Win, win,win!


Ze verkopen prachtige maxi dresses met borduursels, kimono’s en natuurlijke mooie sieraden om de zomer een beetje vast te houden in je kledingkast. Ook chique hoeden upgraden je winterse outfit in no time.

Spanish Moss is de webshop van Vincent en Suzanne Ford Carafono. Suzanne is ook de eigenaar van het kledingmerk Amercian Gold dat ook bij Spanish Moss verkocht wordt. De collecties hebben steeds een hoog WANT gehalte, kan ik je vertellen.

Me? Online addict? Ooooops. Maar wel een blije online hippie met mijn nieuwe bloemenjurk voor Kerst. And score!

page loaded