Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trek je plan in 50 stappen met Wasbar

Door Koen op 01.12.2013

We maken het allemaal wel op een dag mee: het uitchecken bij hotel mama. Maar wat dan? Tientallen vragen steken de kop op: Hoe kuis je het toilet op de snelste manier? Hoe moet je de was doen? We weten allemaal alvast dat we niet rood met wit mogen mengen als we geen roze kleren willen. Unless that was the point of course.

En nu er niemand meer achter je gat zit om die kamer te kuisen kan het al eens rommelig worden thuis. Hoe krijg je die ene plek uit je parket? Help! I need somebody! Not just anybody! Dat hebben de mannen Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde goed in hun oren geknoopt. Je kent hen alvast van de success story Wasbar in Gent en Antwerpen. Een gezellige wasserette waar je buiten de was doen, ook kan bijpraten met vrienden bij een lekker kopje koffie in een tof interieur.

Maar daar houdt het voor deze 2 creativo’s niet op. Ook zij kregen de pijnlijke realiteit van het verlaten van het ouderlijke nest onder de ogen. De ‘masters through experience’ wilden hun tips en tricks niet voor zichzelf houden en komen nu met een gloednieuw boek: ‘Trek je plan in 50 stappen met Wasbar’.

Want geef toe, iedereen heeft het al eens moeilijk met het opnaaien van een nieuwe knoop. En hoe krijg je nu in hemelsnaam een das geknoopt? Hoe fleur je met a little budget je interieur op? Doorheen 50 stappen helpen ze jou op weg in de harde realiteit van het échte leven. Now where is that closest bookstore? Voor wie niet kan wachten, bezoek alvast deze site.

Trek je plan in 50 stappen met Wasbar - ISBN 9789002252792 - € 19,95 - 160 blz - paperback geheel in kleur - Een uitgave van Manteau.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded