Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Logeren en dineren in Brussel: The Hotel en The Restaurant

Door Michael op 28.11.2013

Op zoek naar een stylish plaatsje om te logeren in onze eigenste hoofdstad? Dan is The Hotel zeker en vast de place to be. Dit ex-Hiltonhotel werd vlak na de 2-jarige renovatiewerken al eens uitgetest door Tiany, en zij was very impressed.

En we can't blame her! Want niet alleen het interieur maar ook het uitzicht van de kamers is werkelijk stunning. Jaja, bij The Hotel weten ze wel wat luxe is. Bedlinnen van Egyptisch katoen, sauna with a view, een volledig geëquipeerde fitness en modeboeken in de hotellounge, je vindt het er allemaal.

Ook voor techneuten - aren't we all? - is het trouwens fijn toeven in The Hotel. Roomservice bestellen, een taxi opvragen, of vragen naar een wake-up call? Je doet het allemaal via je smartphone. De The Hotel.app wijst je bovendien wegwijs naar de fijnste Brusselse adresjes. Nog een kleine tip: ga tijdens je verblijf zeker eens wandelen in het Egmontpark. Dit verborgen Brusselse pareltje bevindt zich net achter het hotel.

Maar dat is niet alles. Op het gelijkvloers van The Hotel, bevindt zich namelijk The Restaurant. Een trendy restaurant met bar én mogelijkheid tot dineren in een privéruimte - fancy huh?!

Achter het fornuis staat chef-kok Pierre Balthazar, die voor het samenstellen van z'n menu beroep deed op 3 internationale strerrenchefs. 9 seizoensproducten worden op zowel Franse, Italiaanse als Thaise wijze bereid. Klinkt spannend! Al zouden wij er alleen al graag gaan eten om in die koddige kuipzeteltjes te kunnen zitten!

And it gets even better. In de bar staan 8 kubusvormige vitrine's waarin het hotel mini-expo's houdt. Zo vonden enkele iconische koffers van Louis Vuitton er al een tijdelijke verblijfplaats, en ook in de toekomst plant The Hotel nog meer mode en couture in de kijker de zetten.

INFO

Waar? Waterloolaan 38 Boulevard de Waterloo, 1000 Brussel
Telefoon? 02/504.33.35
Website? www.thehotel-brussels.be

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded