Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sweat & neon paint met Palladium Boots x Major Lazer

Door Koen op 27.11.2013

Fashion lovers spits je oren, Belmodo voelt een nieuwe trend aankomen! Na Carrie’s met verf bespatte handtas gaat nu ook Palladium Boots met de verfborstel in de weer. Just a tad more extreme met neon paint.

We wisten al langer dat Major Lazer de nieuwe ambassadeurs van het merk waren. Je weet wel, dat trio dat dé hotste dancebeats van dit moment maakt. Get your body moving want zij hebben een nieuwe videoclip gelanceerd! Neon Sweat ging deze week live, exclusief op de Palladium site

What to expect? Veel hippe dancemoves door the L.A. based dance crew: The Underground Street Chronicles. Ze shaken onder een blacklight en door alle neon verf en fluorescerende kleren vallen ze zeker op! 

An idea om ook jouw Palladium boots te customizen? Wie weet ben jij de coolest chick or dude in town bij dat volgende feestje. Nog geen exemplaar in huis? De boots die in de clip gefeatured worden zijn de Pallabrouse Baggy & Pampa Sport Cuff WP2. Waar wacht je op? Zet die nieuwe trend!

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded