Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Kenzas.se

Door Lien op 24.11.2013

Ze is TV-presentatrice, model en eigenares van haar eigen modemerk, & ergens in between vindt de Zweedse schone Kenza Zouiten ook nog eens tijd voor haar eigen modeblog. 1 ding weten wij zeker: dit is 1 fun blonde to remember!

Stiekem lijkt Kenza misschien wel een beetje op een Barbiepop (which is a great thing, trust me) en ook haar naam leidt je al snel in die richting, maar do not be mistaken: haar meisjesachtige stijl krijgt al snel een stoer en donker kantje.

Denk daarbij aan army boots onder een glitterkleedje, een oversized ruitjeshemd over een lingerietop, en een bad*ss attitude to match ...


Kenza is - geloof het of niet - nog maar 22 (leeftijdsgenootjes!), en toch heeft ze al de hele wereld rondgereisd en een carrière uitgebouwd om "u" tegen te zeggen. Respect, Miss Zouiten.

22, slik ... Misschien is het dan toch eens tijd dat ik ook een tandje bijsteek? Global fashion career, here I come!Het echte leuke aan Kenzas stijl? ... Dat is de betaalbaarheid van haar hele kleerkast, for sure. Toegegeven, ze heeft enkele prachtige designerhandtassen (ik droom even weg bij haar Céline bag als dat mag, mmmmm ...), maar verder draagt ze vooral kleren van haar eigen merk Ivy Revel.

Kenza's merk verkoopt leuke basics met een twist. Denk daarbij maar aan de leuke en opvallende V-trui die ze op onderstaande foto's draagt, lingerie-achtige strappy kleedjes met hippe details en mooie, dikke truien. De Scandinavische Kenza-look voor een prikje? Check!


Als jij persoonlijk geen gigantische fan bent van haar kledingsstijl, dan kan je haar blog nog steeds gebruiken als inspiratie voor jouw everyday beauty-look. Geloof het of niet, deze blondine is op elk moment van de dag tot in de puntjes opgemaakt. Ik wou dat ik van mezelf hetzelfde kon zeggen, oeeeeps!

En als zelfs haar prachtige make-up voor jou geen reden is om naar haar blog te surfen, dan kan ik jou vast overtuigen wanneer ik je vertel dat Kenza geobsedeerd is door haar chihuahua. Instant smile on my face? Oh yes!

Met deze prachtige foto's beëindig ik officieel mijn pleidooi, genoeg gewerkt voor vandaag! Ciaooooooo allerliefste Belmodo loverrrs!

page loaded