Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Showroom: uniek partyconcept in Brussel

Door Tiany op 23.11.2013

Dat wij hier bij Belmodo grote fan zijn van de Smets Premium Store in Brussel is geen geheim meer. Je kon eerder al lezen over de opening van deze designerstore! Nu komen ze op de proppen met een idee dat hun concept nog aantrekkelijker maakt! Vanaf zaterdag 30 november 2013 zullen er bij Smets Store ultrahippe parties georganiseerd worden. Naam van dit concept: Showroom!

Het idee ontstond nadat initiatiefnemers Barbara Schoen, Renaud Deru, Lorenzo Ottati en uiteraard Stephane Smets vaststelden dat er in Brussel geen mogelijkheid bestond om een fantastische avond vol verrassingen te organiseren op een plek die tegelijk innoverend was en een verregaand artistiek aanbod kon serveren.

Showroom schoot pas echt uit de startblokken nadat de 4 ondernemers de perfecte locatie hadden gevonden. Het is een waanzinnige loft met 3 verdiepingen geworden waar kunst, mode en design elkaar kunnen ontmoeten.

Het doel om van Smets Store een modetempel te maken is al volbracht, het doel voor Showroom is er de gedroomde plek van maken voor iedereen die zich eens goed wil amuseren in een uitzonderlijk kader. Showroom moet the place to be worden, zowel nationaal als internationaal!

De 1ste party waarbij we een mix mogen verwachten van house and discomusic op zaterdag 30 november 2013 is helaas al uitverkocht! Volgende party staat gepland voor januari! Hou hun Facebookpagina in de gaten voor meer info!

Foto's © Showroom

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded