Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.I.A. x KENZO

Door Astrid op 23.11.2013

Grappig, telkens als je denk “hoe zou het nog zijn met …” lijken die mensen opnieuw van zich te laten horen!


© Faux Magazine

Had the same feeling wanneer M.I.A. onlangs toevallig in een shuffle lijstje belandde en dan BAM, uit het niks een nieuw nummer!


© www.matangimixtape.com

Het nieuwe nummer heet Y.A.L.A. (als in You Always Live Again) & is een samenwerking met het Nederlandse dj-duo The Partysquad, i-D Magazine én Kenzo. We spotten M.I.A. in deze flashy clip - seriously de ‘this film contains flashing images’-warning is deze keer echt noodzakelijk - gehuld in Kenzo goodies. Ster van de clip, naast de zangeres zelf obviously, is zonder twijfel het custom-made jasje. Oh ja en het nummer is ook cool (bijna vergeten dat dit eigenlijk om muziek ging, oops)!


© The Guardian

De clip werd een week geleden voor het eerst op i-D.com gespot. Het magazine hoopt zo de aandacht naar zich te trekken.

“… brand-new digital space for i-D mag. The British publication's updated site is all about the intersection of fashion and music, film, and design. It will debut up-and-coming talent, as well as feature icons like Cara Delevingne, Rick Owens, and Joseph Gordon-Levitt. Basically, it's the magazine come to life in a more exciting way.” - Refinery29 -

Krijg je geen genoeg van dit Srilankees wonderkind? No worries, want je spot M.I.A.’s nieuwe album Matangi gewoon hier

page loaded